Hotell & Resor

Många prisvärda hotell i österrikiska Alperna

Till att börja med - grattis till valet av österrikiska Alperna! Att resa till de österrikiska alperna är en riktig "treat" - här finns allt från pittoreska bergsbyar med mindre boutiquehotell till stora hotellkomplex med lyxiga spaavdelningar och fantastisk mat. Oavsett vilken ort du väljer att åka till går det att hitta ett alphotell i Österrike som passar alla smaker.​

Ta hjälp av en jämförelsesajt

Ischgl, Bad Gastein, Lech, Zell am See och Bad Hofgastein är bara några av alla skidorter du kan välja bland i Österrikes alper. Oberoende av vilken ort du väljer, finns det garanterat mysiga och bra hotell att boka i Alperna.

Reser du på egen hand, det vill säga bokar allt själv, kan det vara en god idé att ta hjälp av en jämförelsesaj​t som tar fram och jämför hundratals hotell när det gäller priser, villkor, tillgänglighet, faciliteter etcetera.

Boka drömhotellet i Österrikes vackra alper

Bokar du resan genom en resebyrå får du garanterat all den hjälp du önskar, särskilt om du väljer att boka genom en researrangör som specialiserar sig på Österrike.

Detta alternativ passar dig som redan innan vet vilken ort du vill bo på, vad för slags boende du önskar, vilka faciliteter du vill nyttja på hotellet samt var det ska ligga i förhållande till centrum, backarna, uteliv och så vidare. Ju mer specifika önskemål du har, desto lättare blir det för resebyråns personal att hitta ditt drömhotell i Österrikes vackra alper.

Du kan till exempel bo på ett 4- stjärnigt hotell med utsikt över bergstopparna och traditionell inredning, eller ett 5-stjärnigt hotell med närhet till såväl byn som backar och med fantastisk spaanläggning i anslutning till hotellet. För familjen kan ett mysigt lägenhetshotell vara det perfekta boendet, gärna med halvpension inkluderat.​